#2 Is kwetsbaarheid voor sukkels of een kracht?

Door kleinerende en beperkende overtuigingen van anderen ben ik geïnspireerd geraakt om mezelf klein te houden. Misschien is dat ook wel herkenbaar voor jou.

Wat zou er gebeuren als je dat niet meer zou doen? Wat zou je dan doen?

Het gaat niet om winnen of verliezen, het gaat om showing-up en gezien worden! En zodra je je kop boven het maaiveld uitsteekt kan ik je 1 ding garanderen: Je zal ervan langs krijgen. Dat is de enige zekerheid die je hebt. Als moed een kernwaarde voor je is, dan is dit de consequentie. Je kunt het simpelweg niet voorkomen.

Zonder kwetsbaarheid kun je niet creëren. Wees echt. Ga naar buiten, ga erop uit en laat jezelf zien zodat mensen jou kunnen zien! Bij alles wat we doen leggen we onze focus op de critici. Hoe ga jij daarmee om?

In deze aflevering vertel ik o.a. hoe ik omga met alle bullsh*t die ik geregeld over me heen krijg en welke quote zoveel indruk op mij heeft gemaakt dat het mijn leven veranderde. Het klinkt misschien afgezaagd dat een quote zoveel indruk op je maakt dat het je leven kan veranderen, maar als je het hoort en je bent er klaar voor om het écht te ontvangen, dan verandert er iets in je en dat is precies wat er bij mij is gebeurd.

Mocht je trouwens naast deze podcast meer inspiratie, tips & tricks willen, word dan lid van mijn gratis Facebook groep: F#CK IT Mindset Club waar je kunt connecten met gelijkgestemden. En daarnaast krijg je iedere werkdag de support die je nodig hebt om in actie te komen én te blijven.

Veel luisterplezier!

Leuk artikel? Deel 'm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *