#3 Doe jij ook aan bezigheidstherapie?

Ik spreek dagelijks mensen die graag iets willen veranderen. En als ik ze vervolgens de vraag stel hoe lang ze dat al willen, krijg ik echt de meest uiteenlopende antwoorden. 

Een korte samenvatting: Dat soort wensen zijn natuurlijk niet gisteren ineens uit het niets ontstaan. Wat ik me dan oprecht afvraag; hoe komt het dan dat ze na al die tijd nog niet eens in de buurt zijn van waar ze graag willen zijn?! 

Waar het kort gezegd altijd op neerkomt, is dat er al die tijd simpelweg geen stappen zijn gezet om het ook echt anders te gaan dóén. ACTIE is altijd het antwoord. Maar… Hoezo vinden we dat nou juist zo lastig? 

In deze aflevering leg ik je uit hoe dat komt.

Heel veel luisterplezier!

Leuk artikel? Deel 'm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *