#4 Is pleasen een typische vrouwenkwaal?

‘Pleasen is toch vooral iets wat vrouwen doen?’ Deze vraag krijg ik vaak. Er zijn zeker typisch vrouwelijke trekken die dé perfecte voedingsbodem vormen voor pleasegedrag, maar om nu te stellen dat het een vrouwenkwaal is… 

Pleasen kent allerlei verschijningsvormen die allemaal een variatie hebben op hetzelfde probleem: het onvermogen om je goed te voelen zoals je bent. En het gaat hierbij altijd om een gebrek aan eigenwaarde en de angst om te worden afgewezen.

Ontdek in deze aflevering:

  • Mijn eigen ervaringen als pleaser
  • Mijn visie op pleasegedrag en waarom het geen typische vrouwenkwaal is
  • En waarom je er maar beter per direct mee kunt stoppen

Laat je me weten wat je waardevolste inzicht was of welke vraag je nog hebt n.a.v. de podcast aflevering? Ik reageer altijd. Veel luisterplezier!

Leuk artikel? Deel 'm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *