Hét allereerste Online Play Big Summit

Afgelopen vrijdag is na maanden van voorbereiding de promotie begonnen van hét allereerste Online Play Big Summit, woop woop! 

Misschien denk je nu ‘Ja, Zahra, klinkt leuk, maar hoezo moet ik daar precies bij zijn?’ 😅

Nouuu , dat zal ik je vertellen! 

Het Online Play Big Summit is een vijfdaags online festijn waar je van maar liefst 30 (hallooo!!) top ondernemers leert hoe je BOLD moves maakt, in je power stapt en impact maakt door te doen waarvoor jij bent bedoeld en zoals alleen jij dat kan.

Daar ontdek je als powervrouw hoe je BOLD moves maakt, in je power stapt en impact maakt door te doen waarvoor jij bent bedoeld én zoals alleen jij dat kan.

Hoe zij dat deden?

Met hun unieke ‘Gift to the World’, ieder op zijn/haar eigen manier. En ze gaan jou inspireren en leren om hetzelfde te doen in jouw leven en business. 

Hoe vet klinkt dat?! 🤩 Het is een gratis online evenement van 28 november t/m 2 december 2022.

Want als je ook maar een beetje op mij lijkt, dan wil je graag impact maken en anderen helpen op een authentieke manier zoals alleen jij dat kan. Geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Op een leuke en vooral authentieke manier klanten aantrekken en on top of mind blijven.

Juist door het niet te doen zoals iedereen het doet, maar omdat je het mag doen zoals JIJ. Waardoor je niet alleen je favoriete klanten helpt, maar ook jezelf. Win-win noemen ze dat, hoe mooi is dat?

Je volledige potentieel benutten

Toch zie ik veel vrouwen met exact die droom struggelen. Ze hebben moeite met het managen van de verwachtingen van wat ze “zouden” moeten doen – ‘hoe het hoort’ – in plaats van zich te laten leiden door wat goed voelt voor hen. Je kop boven het maaiveld uitsteken en buiten de gebaande paden treden voelt spannend en eng aan, omdat je daarmee het gevaar loopt om er niet bij te horen.

De snel veranderende wereld waarin we vandaag de dag leven vraagt om moed. Om BOLD moves. Proberen iemand te zijn die je niet bent is heel vermoeiend en de keuzes die je dan maakt zijn zelden je eigen keuzes, maar afhankelijk van wat andere mensen zullen denken. Hierdoor leid je het leven van iemand anders en niet dat van jezelf. 

Daarnaast is het onmogelijk om je volledige potentieel te benutten als je blijft leven in angst. Angst voor afwijzing, om niet aardig te worden gevonden, gek te worden gevonden, anderen teleur te stellen en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Hét allereerste Online Play Big Summit

Toch zijn er veel top ondernemers die floreren door hun anders-zijn volledig te omarmen en in hun power te stappen. En in de week van 28 november t/m 2 december 2022 zullen 30 succesvolle experts hun geheimen met je delen. 

Deze experts hebben op het eerste gezicht misschien weinig met elkaar gemeen, maar als je beter weet juist heel veel! Stuk voor stuk zijn ze goed in hun werk en hebben ze een groot en puur hart. Allemaal geloven ze in de kracht van jezelf zijn. Zijn ze mede zo succesvol geworden door te doen waar ze goed in zijn en zoals alleen zij dat kunnen. En dáár gaan we het over hebben.

Wat kun je verwachten?

Meer dan 25 toonaangevende ondernemers delen hun verhalen, struggles en doorbraken over het bouwen van hun business. Tegelijkertijd doorbreken we populaire mythes en overtuigingen over wat er nodig is om jezelf niet langer klein te houden en in je power te stappen. En krijg je concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt gaan. 

Zo komt Maartje Blijleven praten over de kracht van een community en hoe belangrijk het is om als vrouw te verbinden met gelijkgestemden, laat Deborah Cabau via mijn horoscoop de route zien die voor mij is uitgestippeld en hoe ze ondernemers helpt om de vanzelfsprekende #1 expert van hun markt te worden en deelt Anne Quaars wat ze leerde toen de pandemie uitbrak en waarom je écht wilt leren luisteren naar wat je intuïtie je verteld.

De line-up is zo samengesteld dat er voor iedere vrouw, in iedere fase van het bouwen van haar business, een aantal zeer interessante en waardevolle sprekers tussen zitten die ervoor zorgen dat je op een sympathieke en authentieke manier meer impact maakt. Ook jij 😉

Je krijgt toegang door op deze link te klikken: 

Claim hier jouw front row ticket

Line-up Online Play Big Summit

Leuk artikel? Deel 'm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *